INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Mor Tygozil
Country: Qatar
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 5 April 2010
Pages: 22
PDF File Size: 16.93 Mb
ePub File Size: 2.12 Mb
ISBN: 882-7-84145-891-7
Downloads: 10658
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazragar

Metoda eficienta pentru productie de adaugare a unui cat nou, dupa ce unul a fost umplut cu miere. Lucrul cu cresa de regine. Raspunsuri la intrebari, selectia ramelor, hranire stimulativa, sfaturi pentru incepatori.

Don’t go! We have so much more to offer!

Hranitorul folosit in locul ramei claditoare pentru a stimula 3 nuclee. Prezentarea din cadrul seminarului. Stupina de Bio Stupi a domnului Constantin Serea.

Petrica din Mahmudia a cumparat un Bio Stup cu trei familii de albine pregatit cap coada. Daca imi aduc aminte aceasta afacere cu italienii si romanii o echipa de latini joaca la greu cu …vanatorii de vise in ale imbogatirii peste noapte, adica peste 10 ani si ceva in plus. Ioan Ursu despre mierea de albine produsa in Bacau. Inmultireq de albine careia i-am spart cuibul cu 8 foi pe care le-a luat frumos.

Ultima versiune de Bio Stup pt. Selectia matcilor – problema cea mai importanta a momentului. Domnule sailorvali, Dumneata o cunosti pe aia cu primul venit este primul nimultirea Excrocherii made in Romania, isi fac reclama sa isi vanda ei materialele si apoi teapa nu castigi nimic, adica nu este nici o mega afacere… insa la romanii care sunt naivi si dornici sa se imbogateasca peste noapte merge in draci ….

  LUMEA INELARA PDF

Cresterea matcilor este esential oricarui apicultor, si reprezinta motorul principal care va da putere stupului primavara sa iasa din iernat si sa inceapa dezvoltarea catre un nou an apicol.

Familia de albine hotaraste schimbarea reginei iar aceasta se opune. Continuam cu selectia si imperechierea matcilor nefecundate aduse de la Manastirea Tisa Silvestri.

Videó megnézése

Adica, dle Roger, francezii, italienii reusesc acest lucru de peste 35 de ani. Iernatul optim al albinelor – sfaturi practice. Film cu multe informatii: Headings Medium impact Easy to solve. Prezentarea comportarii Stupului Bio pe intreaga perioada a anului. Iernarea familiilor de albine din biostupi impachetate in folie dubla pentru o hranire optima. Despre botci de schimb linistit – Recoltam mierea din cat. Apicultura pentru incepatori si nu numai. Bafta la fraierii care vor sa se imbogateasca peste noapte!

Sfaturi utile si discutii la stupina prof. Discutie practica cu ucenicii apicultori despre diverse probleme ale zilei. Pe 15 Feb observam si albinute care aduc polen!

Va ofer o cafea peste tot ce da cineva oricare ar fi. Aspecte din lucrarile de toamna pe care le executam la prisaca Manastirii Tisa Silvestri din Bacau. Cum prindem un roi. Ioan Ursu are un pavilion de vanzare! Predare de stafeta intre generatii de regine. Organizarea pentru iernat la BioStup – prof. Platesc cat o scris Lucian plus taxe de expediere si cafeaua.

  HAIMABATI SEN PDF

Inmultirea intensiva a familiilor de albine

Roitul albinelor – In acest film prindem un roi secundar cu o singura matca – Apicultura incepatori. Iernatul albinelpr stupina 3 in 1, despre ramele de hranire si analiza unor familii de albine.

De care eu stiam din anii 80 si acum o vad realizata.

Vizita la Stupina de Bio Stupi a domnului Constantin. Miere maturata Familii de vanzare Organizarea cuibului Rame – 10 August Albienlor “aspiratorul” natural de varroa destructor in actiune la Biostup – Vedem si ce am prins.

Lectia – Clasa 6 – Numere prime Numere compuse Teorema impartirii cu rest. Despre iernatul in Biostup si expandarea din primavara cu conservare de caldura. Biostupul in productie – Albinutele au umplut catul cu miere in timp ce matca a facut naveta. Start My Day Free Trial. Tot in Ardeal, zona Brasov. Secretele iernatului de calitate al albinelor, etc – Sfaturi pentru apicultorii incepatori.

Prezentam o familie in care o matca valoroasa incearca sa acopere toata zona din biostup. Prezentare a cresei apicole atasata noului format de stup anti-varoza. S-a constatat ca albinele recent eclozionate nu

Author: admin